Slavia Praag heeft dinsdag maar liefst 3 vedettes aangetrokken. Door de komst van het Chinese bedrijf CEFC kon de landskampioen Danny, Ruslan Rotan en Halil Altintop als nieuwe aanwinsten presenteren. 

Eerder op de dag deed Slavia Praag doelman Jiri Pavlenka van de hand. De 25-jarige sluitpost maakte de overstap naar de Duitse club Werder Bremen. Dinsdagmiddag maakte Slavia Praag de komst van Danny, Rotan en Altintop wereldkundig.

Danny is de meest in het oog springende naam. De 33-jarige middenvelder maakte furore bij Zenit Sint-Petersburg, dat hem in 2008 voor maar liefst 30 miljoen euro overnam van het Portugese FC Porto. Door een kruisbandblessure miste Danny het EK 2016. De Oekraïner Ruslan Rotan (35) komt over van FC Dnipro Dnipropetrovsk. Rotan droeg het shirt van Dnipro sinds 2008. Halil Altintop (34) is de broer van Hamit Altintop. Hij komt transfervrij over van FC Augsburg.

Ook de Nederlanders Gino van Kessel (ex-Jong Ajax) en Mick van Buren (ex-Excelsior) staan bij de Tsjechische club onder contract.

Advertentie