FC Eindhoven heeft zich per direct versterkt met Branco van den Boomen en Hervé Matthys. Voor Van den Boomen wordt het zijn tweede verblijf bij de Eindhovense Jupiler League-club.

Van den Boomen speelde eerder al bij FC Eindhoven. De middenvelder verkaste twee jaar geleden naar de Eredivisie om te gaan spelen bij SC Heerenveen. Een groot succes werd het niet voor de aanvallende middenvelder. Afgelopen seizoen werd Van den Boomen al door de Friezen verhuurd aan Willem II. Van den Boomen tekent een contract voor drie jaar bij de Eindhovenaren.

Slechts een tijdje na de bekendmaking van de komst van Van den Boomen werd er door FC Eindhoven opnieuw een versterking gepresenteerd. Verdediger Hervé Matthys komt over van het Belgische Anderlecht. De 21-jarige Belg tekent een contract voor twee jaar bij FC Eindhoven.

Advertentie