Biedingen van Arsenal op Lacazette en Lemar afgewezen

Arsenal wil voor volgend seizoen haar ploeg stevig versterken, maar de aanwinsten blijven momenteel nog uit. Alexandre Lacazette staat hoog op het verlanglijstje van The Gunners, en ook Thomas Lemar geniet belangstelling. Arsenal bood reeds op beide spelers, maar telkens werd hun bod van de baan geveegd.

Arsenal bood eerst Olivier Giroud in ruil voor Alexandre Lacazette, maar daar ging Lyon niet mee akkoord. Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas gaf aan dat er pas gepraat wordt bij een bod vanaf 50 miljoen, maar Arsenal wil momenteel niet zo veel op tafel leggen. Een paar maanden geleden gaf Lacazette nog aan dat hij alleen naar een ploeg wou die Champions League zou spelen, en daar voldoet Arsenal niet aan. Lacazette had trouwens een mondeling akkoord met Atletico Madrid, maar die transfer valt in het water omdat Atletico een transferverbod heeft van een jaar.

Ook met Thomas Lemar, kampioenenmaker van AS Monaco, werd er gepraat. Arsenal zou een bod van 30 miljoen gedaan hebben, maar Monaco ging daar niet mee akkoord. De 21-jarige Franse aanvaller heeft nog een driejarig contract bij de Franse landskampioen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.