FC Barcelona vindt nieuwe rechtsback in Cesar Azpilicueta (Chelsea)

Op zoek naar een nieuwe rechtsback is Barcelona uitgekomen bij Chelsea-verdediger Cesar Azpilicueta. Chelsea zag de verkoop eerder niet zitten, maar door de komst van Antonio Rüdiger is er in principe een basisverdediger te veel.

Azpilicueta staat sinds vorig seizoen bekend als een van Antonio Conte’s favoriete spelers, en dus lijkt Barcelona een flinke som neer te moeten gaan leggen voor de Spanjaard. De 27-jarige tekende in december 2016 zijn nieuwe contract, dat nog tot 2020 doorloopt. Daarnaast staat de marktwaarde van de speler momenteel op zijn top, die is namelijk €30.000.000.

Bij Barcelona speelt momenteel Sergi Roberto op de rechtsback-positie, maar die wordt door veel supporters toch als te min gezien. Vandaar dat de clubleiding de zoektocht naar een versterking inzette.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.