Antonio Conte wijst Diego Costa de deur, vervanger staat klaar in Álvaro Morata

Chelsea-trainer Antonio Conte heeft Diego Costa medegedeeld dat hij hem niet meer hoefde te zien op de eerste training van het voorseizoen deze maandag (10-07). De twee kunnen sinds januari al niet goed met elkaar overweg en de trainer stuurt de speler hiermee dan ook naar de uitgang.

Hoewel Diego Costa al een tijdje gelinkt wordt aan een terugkeer naar Atlético Madrid is de overgang nog altijd niet rond. De Spaanse club heeft tot nu toe niet hoger geboden dan 30 miljoen euro, Chelsea wil echter een bedrag rond de 60 miljoen euro zien. Conte heeft Costa laten weten dat hij de Spanjaard ook niet mee gaat nemen op hun tour door China en Singapore, zelfs wanneer de transfer naar Atlético nog afketst.

In de winterstop van het afgelopen seizoen brak de relatie van de twee al. Costa liet de clubleiding destijds weten hoe dan ook naar China te willen vertrekken, om daar flink geld te gaan verdienen. Toen geen van de Chinese clubs uiteindelijk overeen wist te komen, moest Costa toch nog een half jaar bij Chelsea blijven. Ook nu heeft de 28-jarige spits het weer verpest bij zijn Italiaanse trainer. Hij heeft enkele medespelers online al gedag gezegd. Hij stuurde hen een berichtje om alvast afscheid te nemen.

Op de training van maandag was nu dus alleen Michy Batshuayi aanwezig als spits van het eerste elftal. Ook hij staat echter al een tijdje in de etalage en mag op korte termijn vertrekken. De vervangers heeft Conte ook al gevonden. Als eerste spits komt Álvaro Morata van Real Madrid en als back-up komt Fernando Llorente van Swansea City, althans dat is de bedoeling. Voor Morata is Chelsea bereid tot de 80 miljoen euro te gaan.

Advertenties

One thought on “Antonio Conte wijst Diego Costa de deur, vervanger staat klaar in Álvaro Morata”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.