AC Milan meldt zich bij Chelsea voor Diego Costa

Er werd al bijna 200 miljoen euro uitgegeven door AC Milan dit seizoen, maar de club heeft nog een naam op het lijstje geschreven. De club is bereid Chelsea-speler Diego Costa een nieuw thuis aan te bieden, als hij zijn droom om terug te keren naar Atlético Madrid kan laten gaan.

Eerder was al bekend dat Diego Costa 100 procent zeker mag vertrekken bij Chelsea, nadat trainer Antonio Conte hem buiten de selectie hield. De Spanjaard traint nu al een paar weken apart van zijn ploeggenoten, maar heeft nog geen nieuwe club gevonden. Het is zijn droom om terug te keren naar Atlético Madrid, waar hij van 2007 tot 2014 speelde.

Die club heeft zich echter nog steeds niet officieel gemeld voor de 28-jarige spits, en dus mengt ook AC Milan zich nu in de strijd. De Italianen hebben Costa echter wel verteld dat hij zijn volle focus op Milan moet leggen, en zijn droom voor Atlético Madrid moet laten varen. Milan haalde ook André Silva al voor de spits-positie, maar is op zoek naar nog een tweede spits. Naast Diego Costa is de club ook al een tijdje in de race voor Fiorentina-spits Nikola Kalinic.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.