Adrie Bogers nieuwe hoofdtrainer NEC

NEC heeft Adrie Bogers aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De club haalde hem eerder als assistent-trainer, maar geeft hem nu de verantwoordelijkheid om de hele ploeg te runnen. Hij mag aankomend seizoen gaan proberen de Nijmeegse club weer naar de Eredivisie te leiden.

Bogers is bij velen niet bekend, maar zit toch al zo’n 11 jaar in het vak. Hij was eerder hoofdtrainer van Jong RKC (in 2006) en Sparta Rotterdam (in 2013), daarnaast werkte hij ook nog als interim-trainer voor NAC Breda (in 2012). Als assistent-trainer heeft Bogers al wat meer ervaring, hij werkte voor RKC Waalwijk (2007-2010), het Japanse Urawa Reds (2011), NAC Breda (2012-2013) en Willem II (2014-2016).

Zijn nieuwe club NEC is al lekker bezig op de transfermarkt. Mikael Dyrestam (aflopend contract), Jeffrey Leiwakabessy (gestopt), Dario Dumic (FC Utrecht), Fabian Gmeiner (HSV II), André Fomitschow (Hajduk Split), Mihai Roman (CS U Craiova) en Julian von Haacke (SV Darmstadt 98) vertrokken al. Anass Achahbar (PEC Zwolle, gehuurd), Kevin Jansen (ADO Den Haag) en Guus Joppen (Willem II) kwamen naar Nijmegen toe. Het is nog de vraag of Bogers met dit spelersmateriaal het kampioenschap, of in ieder geval promotie, kan pakken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.