TRANSFER: Sampdoria-spits Luis Muriel vertrekt naar Sevilla

Sevilla heeft Luis Muriel voor een bedrag van 20 miljoen euro overgenomen van het Italiaanse Sampdoria. Zowel de gehuurde Stevan Jovetic (Internazionale) als Luciano Vietto (Atlético Madrid) keerden weer terug naar hun club en dus was er behoefte aan een nieuwe doelpuntenmaker. Muriel mag die strijd nu gaan uitvechten met Wissam Ben Yedder.

Muriel speelde pas 2 jaar officieel voor Sampdoria, dat hem dat jaar daarvoor ook al huurde van Udinese. In zijn tijd bij Sampdoria scoorde de Colombiaanse spits in 84 wedstrijden 24 keer, hij gaf daarnaast ook 20 assists. In het begin van de 3 jaar ging het allemaal wat minder, maar sinds vorig seizoen is de pijlsnelle aanvaller weer aan zijn opmars begonnen. De inmiddels 26-jarige tekende een contract tot 2022.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.