FC Utrecht neemt 244 supporters mee naar de uitwedstrijd tegen Valletta FC

Aankomende donderdag krijgt FC Utrecht de steun van 244 supporters. De ploeg van trainer Erik ten Hag speelt dan haar eerste wedstrijd in de voorronde Europa League.

Donderdagavond om 19.30 uur wordt er in het Hibernians Stadium afgetrapt voor de wedstrijd Valletta FC – FC Utrecht. De eerste wedstrijd in de tweede voorronde van de Europa League vindt plaats in het stadion van Hibernians FC te Paola, Malta. In het Hibernians Stadium kunnen slechts 2968 toeschouwers plaatsnemen. De Domstedelingen krijgen de steun van 244 supporters, terwijl er 1000 kaarten beschikbaar waren voor FC Utrecht-supporters. Een week later, op 20 juli 2017, vindt de return plaats in het Mandemakers Stadion te Waalwijk.

De laatste keer dat FC Utrecht Europees speelde, blameerde het zich tegen het Luxemburgse FC Differdange 03. Deze wedstrijd was eveneens in de tweede voorronde van de Europa League. Ditmaal hopen de Utrechters wel een ronde door te komen.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.