Aankomende donderdag krijgt FC Utrecht de steun van 244 supporters. De ploeg van trainer Erik ten Hag speelt dan haar eerste wedstrijd in de voorronde Europa League.

Donderdagavond om 19.30 uur wordt er in het Hibernians Stadium afgetrapt voor de wedstrijd Valletta FC – FC Utrecht. De eerste wedstrijd in de tweede voorronde van de Europa League vindt plaats in het stadion van Hibernians FC te Paola, Malta. In het Hibernians Stadium kunnen slechts 2968 toeschouwers plaatsnemen. De Domstedelingen krijgen de steun van 244 supporters, terwijl er 1000 kaarten beschikbaar waren voor FC Utrecht-supporters. Een week later, op 20 juli 2017, vindt de return plaats in het Mandemakers Stadion te Waalwijk.

De laatste keer dat FC Utrecht Europees speelde, blameerde het zich tegen het Luxemburgse FC Differdange 03. Deze wedstrijd was eveneens in de tweede voorronde van de Europa League. Ditmaal hopen de Utrechters wel een ronde door te komen.