TRANSFER: Standard neemt Uche Agbo over van Watford

De Rouches zijn zich deze zomer positie per positie aan het versterken. Na Pocognoli, Mpoku en Ochoa tekende Uche Henry Agbo een contract op Sclessin. Zo lijkt ook de zoektocht naar een middenvelder met veel volume succesvol beëindigd. 

De Nigeriaanse defensieve middenvelder werd opgeleid in zijn eigen land. Daarna kwam hij bij de Pozzo-familie terecht. Zij zijn eigenaar van Udinese, Watford en tot vorig jaar ook Granada. Agbo heeft een ingewikkeld CV, met verkoop- en huurconstructies tussen deze drie clubs.

Vorig seizoen was hij uitgeleend aan Granada (ook Ochoa speelde hier), waar hij toch wel een vaste waarde was. Officieel stond hij onder contract bij Watford, maar nu heeft Standard hem definitief overgekocht van de Engelse club.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.