Willem II heeft Tobias Pachonik (ex-Nürnberg) op proef

Willem II heeft voormalig Duits jeugdinternational Tobias Pachonik op proef. De 22-jarige speler is van origine een rechtervleugelverdediger, maar hij kan ook als rechtermiddenvelder en rechtsbuiten uit de voeten.

Pachonik komt uit de jeugd van 1.FC Nürnberg. Van 2010 t/m 2016 stond de verdediger onder contract bij Der Club. In het seizoen 2015/16 werd hij nog verhuurd aan Stuttgarter Kickers, maar hij heeft wel 2 wedstrijden in de Bundesliga gespeeld. Na zijn periode in Nürnberg vertrok hij naar Schalke 04 II, waar zijn contract na één jaar niet werd verlengd.

Trainer Erwin van de Looi neemt de speler mee op het trainingskamp van drie dagen in Doorwerth (Renkum), daarna reizen de Tricolores naar ’t Zand. Maandag trainde de club uit Tilburg nog naast het stadion, maar vanwege de ombouwwerkzaamheden voor Women’s EURO 2017, trekken ze weg. Pachonik zal tijdens zijn stage oud-ploeggenoot Timon Wellenreuther tegenkomen. Wellenreuther maakte deze zomer transfervrij de overstap van Schalke 04 naar Willem II.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.