TRANSFER: Sjoerd Overgoor keert terug bij Go Ahead Eagles

Sjoerd Overgoor is terug op de Adelaarshorst, hij tekent voor twee jaar in Deventer. Hij kwam bij de Hongaarse middenmoter Szombathelyi Haladás nog weinig aan spelen toe, daarom besloten beide partijen om zijn contract te verbreken.

Overgoor speelde vanaf 2012-2016 bij de Eagles, waar hij zowel promoveerde als degradeerde. Na de degradatie vertrok hij naar SC Cambuur, waar hij nogmaals het hoogste niveau verliet. Zijn contract liep in Hongarije door tot 2019.

Go Ahead Eagles begint 5 juni met de trainingen voor het nieuwe seizoen. De Eagles versterkten zich al eerder met onder andere Sonny Stevens en La’Vere Corbin-Ong, de laatstgenoemde raakte geblesseerd in de oefenwedstrijd tegen Voorwaarts Twello (0-6). De eerste wedstrijd in de Jupiler League voor Go Ahead is op 18 augustus tegen MVV.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.