Sjoerd Overgoor is terug op de Adelaarshorst, hij tekent voor twee jaar in Deventer. Hij kwam bij de Hongaarse middenmoter Szombathelyi Haladás nog weinig aan spelen toe, daarom besloten beide partijen om zijn contract te verbreken.

Overgoor speelde vanaf 2012-2016 bij de Eagles, waar hij zowel promoveerde als degradeerde. Na de degradatie vertrok hij naar SC Cambuur, waar hij nogmaals het hoogste niveau verliet. Zijn contract liep in Hongarije door tot 2019.

Go Ahead Eagles begint 5 juni met de trainingen voor het nieuwe seizoen. De Eagles versterkten zich al eerder met onder andere Sonny Stevens en La’Vere Corbin-Ong, de laatstgenoemde raakte geblesseerd in de oefenwedstrijd tegen Voorwaarts Twello (0-6). De eerste wedstrijd in de Jupiler League voor Go Ahead is op 18 augustus tegen MVV.

Advertentie