Supporters van De Vereniging mogen zeker niet klagen, groen-zwart moet zowat de meest bedrijvige profploeg uit het ganse land zijn. Zo kon Cercle Brugge vandaag maar liefst haar twaalfde en dertiende versterking voorstellen. En daar komen hoogstwaarschijnlijk nog 4 nieuwe spelers bij. 

De eerste speler is de Braziliaanse Crysan, die al langer bij Cercle testte. De Braziliaan is “eigendom” van Atlético Paranaese en wordt voor één seizoen uitgeleend aan groen-zwart. De Bruggelingen konden echter wel een aankoopoptie bedingen. Crysan liet een aardige indruk na tijdens beide oefenwedstrijden van Cercle (tegen KSV Oudenaarde (3-0 winst) en USL Dunkerque (2-1-winst)). Hij wordt nú al genoemd als een van dé revelaties.

De tweede speler die vandaag werd voorgesteld, is de verdediger Héctor Rodas, de 29-jarige Spanjaard zat zonder ploeg, maar vind nu, voor het eerst in het buitenland, een buitenlandse ploeg. Héctor heeft al heel wat wedstrijden op zijn teller staan, zo speelde hij 38 wedstrijden in de Spaanse eerste klasse en 108 in LaLiga2. Daarnaast speelde hij 8 wedstrijden in de Europa League met het Spaanse Levante. Hij tekende een contract van 2 seizoenen in Brugge.