1860 München gered door investeerder, huurcontract Allianz Arena beëindigd

1860 München is gered dankzij investeerder Hasan Ismaik. Samen met de hoofdsponsor, die Bayerische, worden de resterende leningen afgelost. Daarnaast geldt het huurcontract voor de Allianz Arena niet langer meer. Daardoor zal Bayern München nu als enige in het stadion spelen.

De Duitse club lijkt een nieuw onderkomen te gaan zoeken in het oude Grünwalder Stadion, dat een capaciteit heeft voor 12.500 supporters. In de Allianz Arena speelde 1860 München haar laatste wedstrijd onder toeziend oog van 62.000 bezoekers, maar tijdens de andere wedstrijden zat het stadion vaak leeg.

Lees hier alles over het Grünwalder Stadion.

Het Sechzgerstadion, een andere naam voor het Grünwalder stadion, werd gebouwd in 1911, daar speelde Sechzig haar wedstrijden tot 1972. Veel supporters zijn blij met de verhuizing naar het nostalgische stadion, daar hopen ze een nieuwe start te maken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.