TRANSFER: Derrick Tshimanga vindt onderdak bij OH Leuven

Derrick Tshimanga heeft een nieuwe club gevonden. De Congolese Belg was vorig seizoen actief bij Willem ll, maar kon daar geen contractverlenging versieren. De ex-verdediger van Sporting Lokeren en KRC Genk tekende een contract voor een seizoen aan den Dreef

Bij Willem ll speelde Tshimanga vorig seizoen 23 wedstrijden. Willem II had Tshimanga transfervrij kunnen binnenhalen nadat zijn contract bij KRC Genk niet verlengd werd. Bij Lokeren werd Tshimanga als een groot talent gezien en dat werd beloond met een transfer naar Genk, maar daar kon Tshimanga nooit helemaal overtuigen.

De inmiddels 28-jarige Tshimanga hoopt zijn carrière bij OHL nieuw leven in te blazen en zo snel mogelijk met Leuven terug naar 1A te promoveren. Tshimanga komt bij Leuven ook zijn vroegere Genk-maatje Julien Gorius tegen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.