Arsenal, Chelsea en Tottenham steeds meer kans op transfer Ross Barkley; speler niet opgenomen in selectie Everton

Everton-middenvelder Ross Barkley is door trainer Ronald Koeman niet opgenomen in de selectie voor de periode die de ploeg in Nederland gaat doorbrengen. De speler herstelt dan wel nog van een liesblessure, maar het feit dat hij niet eens in de selectie is opgenomen zegt genoeg.

Ook het 2de elftal, Everton U23, vertrekt deze week, die spelers vertrekken naar Spanje. Barkley zal dus voorlopig in zijn eentje moeten gaan trainen. Het contract van de Engelsman loopt nog 1 jaar door, onderhandelingen over een nieuw contract hebben nog geen resultaat opgeleverd.

Chelsea, Arsenal en Tottenham Hotspur hebben al interesse getoond in Barkley, de voorkeur van de speler gaat in principe uit naar de Spurs. Die club is ook nog als enige concreet geweest. De vraagprijs van Everton ligt echter vrij hoog, namelijk zo’n 57 miljoen euro (50 miljoen pond). Tottenham is niet bereid hoger te gaan dan ongeveer 34 miljoen euro (30 miljoen pond).

Everton speelt woensdag 19 juli een oefenwedstrijd tegen FC Twente om 19:00 uur. De wedstrijd wordt gespeeld op het veld van SV De Lutte, kaartjes zijn allemaal al uitverkocht. Er zullen zo’n 3770 mensen in het publiek zitten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.