Manchester City biedt 3 miljoen euro op Napoli-keeper Reina, Italianen willen meer zien

Napoli heeft maandagavond een bod van ongeveer €3.000.000 ontvangen op keeper Pepe Reina. De Spanjaard staat al 2 seizoenen in de basis bij de Italiaanse ploeg, die hem in 2015 overnam van Bayern München. Napoli heeft het bod in eerste instantie afgewezen, maar heeft wel laten weten de onderhandelingen te willen voortzetten.

Reina kwam 2 jaar geleden voor 2 miljoen euro over vanuit München. Napoli wil dat bedrag in ieder geval verdubbelen, de vraagprijs ligt in eerste instantie op 5 miljoen euro. De 34-jarige keeper speelde in Napels tot nu toe 135 wedstrijden. Hij kreeg daarin 137 goals om de oren en hield 45 keer de nul.

Manchester City probeert met Reina een 2de keeper achter aanwinst Ederson Moraes te halen, die Claudio Bravo op zeer korte termijn zou moeten gaan vervangen. City-trainer Pep Guardiola haalde Bravo vorig jaar pas bij FC Barcelona op, maar vanwege tegenvallende prestaties mag de Chileen nu alweer vertrekken. Hij verloor zijn basisplaats afgelopen seizoen uiteindelijk ook aan Willy Caballero, die transfervrij naar Chelsea vertrok. Ook keeper Joe Hart staat op het punt om te vertrekken, hij gaat zeer waarschijnlijk naar West Ham United.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.