Jeremiah St. Juste (Heerenveen) en Ridgeciano Haps (AZ) dinsdag medisch gekeurd bij Feyenoord, eventuele presentatie volgt

Verdedigers St. Juste en Haps worden dinsdag allebei gekeurd bij Feyenoord. De Rotterdammers hadden al langere tijd interesse in de spelers, bij wie de afrondende fase van de transfers in pijlsnelheid ging. Mochten de medische testen gewoon goed gaan, dan worden beide spelers dezelfde dag nog gepresenteerd.

St. Juste speelde al 10 jaar bij sc Heerenveen, hij speelde in totaal 75 wedstrijden voor het eerste elftal. Haps speelde zelfs al 11 jaar bij zijn club AZ, hij mocht zijn wedstrijdshirt van AZ 111 keer aantrekken. Feyenoord betaalt in totaal zo’n 10,5 miljoen euro voor de spelers. Voor St. Juste was 4,5 miljoen euro nodig, de overige 6 miljoen euro voor Haps. In de deal met AZ zit naar verluid ook een huurdeal voor Marko Vejinovic beklonken. Hij wordt waarschijnlijk een jaar verhuurd.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.