Totti heeft gekozen en blijft toch bij AS Roma als staflid

Francesco Totti heeft laten weten zijn carrière voort te zetten bij zijn liefde AS Roma. Hij stopt als speler, maar gaat verder als bestuurslid. De Italiaan wijst hiermee, zoals wij eerder meldden, het Japanse Tokyo Verdy af. Hij kon daar verder als speler.

Totti gaat hiermee zijn 25-jarige carrière bij Roma nog langer maken.  “Het eerste gedeelte van mijn leven, als speler, is beëindigd, maar nu ga ik een net zo belangrijk deel in. Ik hoop dat ik het net zo goed als op het veld ga doen.” Zo liet de speler zelf weten. Hij gaf daarnaast aan wel even getwijfeld te hebben over de overstap naar Japan, de reden waarom is echter niet het geld. Over zijn laatste dag als speler en zijn toekomst zei hij: “Ik zou willen dat die dag nooit gestopt was. Voor mij was het te belangrijk. De sport heeft me zo veel gegeven en ik heb altijd geprobeerd om zoveel mogelijk terug te geven. Nu ga ik me voor iedereen beschikbaar stellen, van het jeugdteam tot aan de directeur. Misschien duurt het wel zes maanden, een jaar of zelfs twee jaar. Ik weet niet hoe lang het gaat duren voordat ik de rol vind die mij het beste ligt.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.