TRANSFER: Sinan Bolat tekent bij Antwerp

Antwerp heeft haar beoogde versterking in doel beet: de Turkse doelman Sinan Bolat wordt overgenomen van FC Porto en tekent voor drie jaar. Voor Bolat wordt het zijn vierde club in België, na Racing Genk, Standard en Club Brugge.

Bolat groeide in het verleden bij Standard uit tot een uitstekende doelman, wat hem een transfer naar Porto opleverde. Daar speelde hij echter weinig en werd hij verschillende malen uitgeleend. Ook deze uitleenbeurten, o.a. eentje bij Club Brugge, werden geen succes. Hij speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Arouca, waar hij 14 wedstrijden voor speelde. Met zijn transfer naar Antwerp hoopt de Turkse Belg zijn carrière nieuw leven in te blazen en terug standvastigheid te hebben.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s