TRANSFER: Claudemir trekt naar Al-Ahli

Club Brugge heeft ook de uitgaande transfer van Claudemir afgerond. De Braziliaan verlaat Club na 3 seizoenen en gaat aan de slag bij Al-Ahli Jeddah (Saoedi-Arabië). Als alles goed gaat en Claudemir slaagt voor de medische testen is hij een speler van Al-Ahli.

Claudemir zelf liet weten dat hij geen nee kon zeggen tegen het aanbod van Al-Ahli en liet deze boodschap achter aan de Club-supporters: “Ik wil iedereen bij Club Brugge bedanken voor de voorbije jaren. Ik heb van ieder moment genoten en kijk met veel plezier terug op mijn tijd hier. De aanbieding van Al-Ahli kon ik, zeker op mijn leeftijd, niet laten liggen, maar ik zal Club van nabij blijven volgen”.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.