OH Leuven heeft er weer een versterking bij. Dimitri Daeseleire komt over van promovendus Antwerp en tekent een contract voor 2 seizoenen aan Den Dreef. Daeseleire blijft zo aan de slag in 1B.

De momenteel 27-jarige Daeseleire was vroeger actief bij Racing Genk, waar hij de Beker Van België won en in 2011 kampioen werd. Toen Daeseleires contract niet verlengd werd bij Genk trok hij naar Sint Truiden. In het seizoen 2012/13 werd Daeseleire een half jaar verhuurd aan RAFC Antwerp. Het jaar erna hervatte Daeseleire het seizoen gewoon bij STVV, waar hij toen nog werd uitgeroepen tot meest verdienstelijke speler van het seizoen. Het volgende seizoen trok Daeseleire echter terug naar Antwerp.

Op haar website omschrijft OHL Daeseleire als een ervaren back die de nodige mentaliteit met zich meebrengt.

Advertentie