Roda JC heeft haar gewenste versterking voor de aanval binnen. Belgisch talent Jorn Vancamp wordt voor een jaar gehuurd van Belgisch landskampioen Anderlecht. De 18-jarige Vancamp kan spelen als centrumspits, schaduwspits en aanvallende middenvelder.

De in Hoboken geboren aanvaller staat te boek als groot Belgisch talent. Vancamp verruilde in 2014 de jeugd van KV Mechelen voor die van Anderlecht. De jeugdige aanvaller heeft al internationale ervaring opgedaan door mee te spelen in de UEFA Youth League-wedstrijden van Anderlecht. Tevens heeft hij al één optreden als basisspeler in de Europa League tegen AS Saint-Étienne gehad. Vancamp doorliep alle jeugdelftallen van de Rode Duivels, in totaal heeft hij 48 wedstrijden als jeugdinternational gespeeld. In deze 48 wedstrijden scoorde hij 12 doelpunten.

Vancamp is op aandringen van Harm van Veldhoven bij de Zuid-Limburgse club gekomen. De aanvaller sluit per direct bij de selectie van Roda JC aan.

Advertentie