TRANSFER: 39-jarige Van der Vlag tekent bij FC Emmen

FC Emmen heeft Peter van der Vlag binnen gehaald als reservedoelman. De 39-jarige sluitpost leek naar Be Quick 1887 (amateurs) te gaan, maar besloot toch bij FC Emmen te tekenen. De doelman speelde vorig seizoen voor de beloften van FC Groningen.

Van der Vlag stond eerder al in de goal bij Go Ahead Eagles, SC Veendam en SC Cambuur. Tevens stond de doelman drie jaar geleden al onder de lat bij Emmen, maar nu is hij in principe gehaald als reservedoelman.

Be Quick 1887 had al bijna een akkoord met de keeper, maar werd verrast door Van der Vlag. De derde divisionist zit nu dus ook met een keepersprobleem, aangezien de keeper ook al een jawoord had gegeven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.