TRANSFER: ADO Den Haag haalt international Elson Hooi binnen

ADO Den Haag heeft haar vierde zomeraanwinst binnen, Elson Hooi wordt overgenomen van Vendsyssel FF. De international van Curaçao tekent voor één seizoen bij de Hagenezen, met een optie tot een extra jaar.

De 25-jarige aanvaller komt over uit Denemarken, waar hij sinds maart speelde. Hooi begon zijn spelerscarrière bij NAC Breda in 2012, daarna ging hij naar Viborg FF en FC Volendam. Hij stapte vorig seizoen over van het Cypriotische Ermis Aradippou naar Vendsyssel FF.

ADO trok eerder al Lex Immers (Club Brugge), Bas Kuipers (Excelsior) en Nick Kuipers (MVV) aan. De club begon vorig seizoen teleurstellend, maar wist uiteindelijk elfde te eindigen in de Eredivisie. De club stond ook een aantal weken op de laatste plaats.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.