De MLS All-Stars zijn bekend

Op 2 augustus nemen de MLS All-Stars het op tegen Europees kampioen Real Madrid. Het wordt gehouden in Chicago, waarbij de coach van Chicago Fire, Pauvonic, de coach wordt van de All-Stars. De spelers zijn gekozen door ”Fan Votes”, ”Coach Picks” en ”Commissioner Picks”. De Belg Jelle van Damme en de Nederlander Johan Kappelhof zijn ook opgenomen in de selectie.

Aanvallers: Jozi Altidore (Toronto FC), Dom Dwyer (Sporting Kansas City), Sebastian Giovinco (Toronto FC), Nemanja Nikolic (Chicago Fire), David Villa (NYCFC).

Middenvelders: Kellyn Acosta (FC Dallas), Miguel Almiron (Atlanta United), Michael Bradley (Toronto FC), Giovani dos Santos (LA Galaxy), Kaká (Orlando City), Dax McCarty (Chicago Fire), Ignacio Piatti (Montréal Impact), Bastian Schweinsteiger (Chicago Fire), Diego Valeri (Portland Timbers).

Verdedigers: DaMarcus Beasley (Houston Dynamo), Greg Garza (Atlanta United), Hernan Grana (FC Dallas), Matt Hedges (FC Dallas), Johan Kappelhof (Chicago Fire), Michael Parkhurst (Atlanta United), Jelle van Damme (LA Galaxy), Graham Zusi (Sporting Kansas City)

Doelmannen: Stefan Frei (Seattle Sounders), Tim Howard (Colorado Rapids).

De wedstrijd is op 3 augustus om 03:30.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.