Op 2 augustus nemen de MLS All-Stars het op tegen Europees kampioen Real Madrid. Het wordt gehouden in Chicago, waarbij de coach van Chicago Fire, Pauvonic, de coach wordt van de All-Stars. De spelers zijn gekozen door ”Fan Votes”, ”Coach Picks” en ”Commissioner Picks”. De Belg Jelle van Damme en de Nederlander Johan Kappelhof zijn ook opgenomen in de selectie.

Aanvallers: Jozi Altidore (Toronto FC), Dom Dwyer (Sporting Kansas City), Sebastian Giovinco (Toronto FC), Nemanja Nikolic (Chicago Fire), David Villa (NYCFC).

Middenvelders: Kellyn Acosta (FC Dallas), Miguel Almiron (Atlanta United), Michael Bradley (Toronto FC), Giovani dos Santos (LA Galaxy), Kaká (Orlando City), Dax McCarty (Chicago Fire), Ignacio Piatti (Montréal Impact), Bastian Schweinsteiger (Chicago Fire), Diego Valeri (Portland Timbers).

Verdedigers: DaMarcus Beasley (Houston Dynamo), Greg Garza (Atlanta United), Hernan Grana (FC Dallas), Matt Hedges (FC Dallas), Johan Kappelhof (Chicago Fire), Michael Parkhurst (Atlanta United), Jelle van Damme (LA Galaxy), Graham Zusi (Sporting Kansas City)

Doelmannen: Stefan Frei (Seattle Sounders), Tim Howard (Colorado Rapids).

De wedstrijd is op 3 augustus om 03:30.

Advertentie