TRANSFER: NAC huurt Agyepong opnieuw van Manchester City

Waar Cercle Brugge een samenwerking heeft met AS Monaco, zo heeft NAC dat met Manchester City. De Bredanaars huren Thomas Agyepong nog een seizoen van Manchester City. 

De 20-jarige Ghanese buitenspeler maakte vorig seizoen een prima indruk bij NAC in de Jupiler League. De Parel van het Zuiden heeft daarom besloten om Agyepong, die eerder verhuurd was aan FC Twente, nog een seizoen te huren van The Citizens. Vorig seizoen speelde Agyepong 32 wedstrijden voor NAC, daarin scoorde hij 3 doelpunten en gaf hij 5 assists. De buitenspeler speelde alle wedstrijden in de play-offs voor promotie/degradatie, daarmee had hij een belangrijk aandeel in de promotie van NAC.

Agyepong is voor NAC al de zesde speler die deze zomer de overstap maakt van Manchester naar Brabant. Eerder kwamen Thierry Ambrose, Angelino, Manu Garcia, Paolo Fernandes en Pablo Mari al op huurbasis naar Breda. Agyepong zal vandaag direct aansluiten bij de training van NAC.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.