Virgil van Dijk niet meegenomen op trainingskamp Southampton, transfer naar Liverpool lijkt dan toch in de maak

Southampton-trainer Mauricio Pellegrino heeft verdediger Virgil van Dijk niet meegenomen op trainingskamp naar Frankrijk. De Nederlander vraagt al een tijdje om een transfer naar Liverpool, maar die blijft voorlopig nog uit. Ook Liverpool wil de 1.93 meter-lange Van Dijk graag overnemen, maar wil de transfer eerst op een juiste manier afronden. De club van Jürgen Klopp heeft zo’n 66 miljoen euro over voor de in Breda geboren speler, Southampton is op zoek naar 80 miljoen euro. Van Dijk trainde afgelopen week al apart, op bevel van zijn trainer, en lijkt nu al helemaal niet meer bij de groep te horen.

De oud-speler van FC Groningen en Willem II kwam in 2015 voor 15,7 miljoen euro over van Celtic. Vervolgens speelde hij 68 wedstrijden voor The Saints. Hij pakte met zijn ploeg achtereenvolgend de 6de en 8ste plek in de Premier League.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.