Na bijna een maand van komen en gaan van spelers bij nagenoeg alle Europese clubs heeft Antwerp nog steeds geen spits beet. “Als het zo verder gaat hebben we vrijdag alleen de avondspits”, lachen de Antwerp-supporters op de sociale media. Ondertussen heeft de Great Old opnieuw een defensieve versterking aangekocht, namelijk de 24-jarige Dino Arslanagic.

Coach László Bölöni heeft er daarentegen een goed oog in voor de wedstrijd tegen Anderlecht, ondanks het gebrek aan scorende spitsen. “Mij maakt het niet uit of het Anderlecht of eender welke ploeg is, de jongens zullen moeten groeien in hun spel en vrijdag het onderste uit de kan moeten halen.”, verklaarde de Roemeen eerder deze avond op de persconferentie van de club.

Met Obbi Oulare, de 21-jarige Belgische spits die momenteel uitkomt voor het Engelse Watford FC, zou de Great Old alvast een goede versterking te pakken hebben. De rechtsvoetige aanvaller legde vandaag al medische testen af in Deurne, en Antwerp hoopt voor vrijdag een akkoord met The Hornets te hebben bereikt.

Advertentie