Feyenoord en het Engelse Watford zitten dicht bij een akkoord over de transfer van Steven Berghuis. Watford vraagt 5 miljoen euro van de Rotterdammers, momenteel is het bod van Feyenoord een half miljoen lager.

De creatieve buitenspeler speelde vorig seizoen op huurbasis voor Feyenoord, in dat jaar werden ze kampioen. Feyenoord bleef na het goede seizoen van Berghuis interesse tonen, de onderhandelingen lijken binnenkort rond te komen.

Steven Berghuis begon zijn jeugdopleiding bij AGOVV, Go Ahead Eagles en FC Twente, later speelde hij voor FC Twente, VVV-Venlo en AZ. Hij speelde afgelopen seizoen 30 competitiewedstrijden voor Feyenoord, daarin scoorde hij zeven keer.

De 25-jarige aanvaller ging in 2015 van AZ naar Watford, dat destijds 6,5 miljoen euro betaalde. Zijn contract in Engeland loopt tot medio 2019.

Advertentie