Ronald Koeman: ”Vertrek Barkley bij Everton 100% zeker”

Ronald Koeman heeft tijdens een perconferentie van Everton gezegd dat hij zeker weet dat Barkley gaat vertrekken bij Everton. De middenvelder zei eerder al te willen vertrekken, hij wil op zoek naar een nieuw avontuur.

Tijdens de persconferentie licht hij toe: “Dat hij wilde vertrekken heeft hij me aan het einde van vorig seizoen al laten weten. We hebben hem nog een nieuw contract aangeboden met goede voorwaarden, maar hij liet weten op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging. Het is zijn besluit en dat accepteer ik.”

Everton kan nog geld verdienen aan de 23-jarige middenvelder, hij staat nog één seizoen onder contract bij The Toffees. Volgens Koeman zijn er clubs die interesse hebben in Ross Barkley, maar er ligt nog geen bod op tafel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.