TRANSFER: Obbi Oulare voor één seizoen naar Antwerp

Na gisteren medische testen te hebben afgelegd, is de transfer vandaag officieel rond: Obbi Oulare verruilt Watford voor één seizoen en verkast naar Royal Antwerp FC. De Great Old heeft zo zijn eerste spits beet en is dus zo goed als klaar om morgen de strijd met RSCA aan te gaan.

De Belgische spits, die de vorige seizoenen fungeerde als de speerpunt van achtereenvolgens Zulte Waregem en Willem II, is nog maar 21 maar was ooit een groot talent van Club Brugge. Antwerp zelf heeft zijn komst nog niet officieel voorgesteld, maar eerder vandaag poseerde Oulare al met een sjaal van Antwerp op sociale media. Antwerp hoopt naast Oulare ook nog de 25-jarige Dylan de Belder aan te trekken van Lierse SK. De Belder heeft eerder deze maand al aangegeven niet meer te willen spelen voor de Pallieters.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.