Wesley (2 speeldagen) en Tainmont (1 speeldag) missen start JPL door schorsingen vorig seizoen

De Braziliaanse aanvaller van Club, Wesley Moraes, en Clément Tainmont (Charleroi) dragen nog schorsingen mee van vorig seizoen en mogen nog niet in actie komen. Dit weekend begint de competitie. 

Wesley deelde op de laatste speeldag van de play-offs een slag uit aan Gent-verdediger Mitrovic. Ref Vertenten trok geel, de reviewcommissie besloot dat die straf onvoldoende was. Wesley kreeg een speeldag schorsing, met daarbij nog een extra speeldag omwille van een voorwaardelijke straf die effectief gemaakt werd.

Wesley mist zo de eerste wedstrijd van het seizoen op bezoek bij Lokeren en de eerste thuiswedstrijd tegen Eupen. De Braziliaan herstelt nog van een lichte hersenvliesontsteking, dus de kans dat hij zonder de schorsing wel kon spelen, was hoe dan ook klein geweest.

Ook Tainmont zal niet in actie komen. De speler van Charleroi pakte rood na een zware fout op de enkel van Perbet (toen Gent) in de voorlaatste PO1-wedstrijd. Twee speeldagen schorsing was zijn deel, één daarvan zat hij al uit. Clément Tainmont mist nu zaterdag ook de openingswedstrijd tegen KV Kortrijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.