Manchester United heeft al heel wat zaakjes gedaan op de transfermarkt. Allicht is de club nog niet klaar met haar huiswerk, want via een gelekte foto heeft het de nieuwe transfer al aangekondigd. Matic stond met een shirt van ManU op de foto. UPDATE 17u08: Manchester United heeft de deal (3 jaar contract) bevestigd.

Door een selfie van de Serviër, wellicht op zijn medische tests, zijn de sociale media niet te stoppen met het suggereren van een nieuwe transfer. En terecht dat ze dat doen. De transfer van Lukaku naar United werd ook gelekt via een foto. Het is dus niet de eerste keer dat dit voorvalt bij ManU.

Matic is al sinds 2014 actief bij Chelsea. Van 2009 tot 2011 speelde hij ook bij de Blues. Na een jaar zou hij dus herenigd worden met Mourinho in Manchester. Als deze transfer doorgaat, heeft United een mooi middenveld om mee te pronken. Met de overgang zou zo’n 40 miljoen pond gemoeid zijn.

Advertenties