Vorig seizoen speelde Berghuis al in de Kuip, waar hij samen met zijn teamgenoten Feyenoord voor het eerst in 18 jaar naar de landstitel leidde. Nadat zijn huurovereenkomst vorige maand afliep, zag Feyenoord een van zijn sterkhouders vertrekken, maar nu is de 25-jarige vleugelspeler dus terug in Rotterdam-Zuid. Berghuis tekende vandaag een contract dat loopt tot eind juni 2021.

De linksvoetige rechtsbuiten (ja, dat is hij wel degelijk) vervulde vorig seizoen een belangrijke rol in het elftal van Van Bronckhorst. In de 35 wedstrijden die hij vorig seizoen speelde wist Berghuis 8 keer het doel te vinden en wist hij regelmatig zijn stempel te drukken op de wedstrijd. Feyenoord ziet in hem dan ook een uitstekende versterking en legt ongeveer 6,5 miljoen euro op tafel. Watford ziet zo opnieuw een van zijn spelers vertrekken naar de lage landen, nadat ook Sven Kums (Anderlecht), Uche Agbo (Standard Luik) en Obbi Oulare (Royal Antwerp) de club al hadden verlaten.

Advertentie