Cristian Ceballo van STVV heeft de eer gekregen om als eerste verkozen te worden als Jupiler Pro League-Speler Van De Week. STVV had haar overwinning tegen Gent vooral te danken aan haar Spaanse sterkhouder, die met 2 goals de 3 punten thuishield. 

STVV kwam nog op achterstand tegen KAA Gent, maar Vetokele maakte gelijk. Dan tekende Ceballos, die de bal in het dak van het doel binnentrapte, voor de 2-1. Gent kwam nog op gelijke hoogte, maar iets voor tijd besliste Ceballos de wedstrijd, want hij legde de bal perfect voorbij Rinne binnen. Het is dan ook meteen duidelijk dat heel veel van doelgevaar van Ceballos kwam.

Racing Genk begon niet zo goed aan de competitie, maar de invallers lieten zich wel gelden. Naranjo scoorde een mooi doelpunt en Schrijvers viel verdienstelijk in en scoorde. Ook Joakim Maehle zorgde voor een assist. Bij Club Brugge viel vooral nieuwkomer Dennis op met 2 doelpunten.

Advertenties