UPDATE 03/08: Iheanacho heeft een contract voor 5 jaar getekend.

Leicester City zit in een verregaand stadium om Kelechi Iheanacho los te wekken van Manchester City. De 20-jarige Nigeriaanse spits zou vandaag al zijn medische keuring hebben afgewerkt bij de Engelse landskampioen van 2016.

The Foxes zijn bereid om een bedrag van £25.000.000,- neer te leggen voor een van de grootste talenten van het Nigeriaanse voetbal. Leicester lonkt al langer naar de diensten van de spits, maar zijn zaakwaarnemers verhinderen de overgang. Iheanacho is van zaakwaarnemer veranderd en er schijnt nog een zaak te lopen wat betreft zijn portretrechten.

Craig Shakespeare, de trainer van Leicester, wilt graag duidelijkheid voor de start van het nieuwe Premier League-seizoen tegen Arsenal op 11 augustus 2017. Leicester heeft nog niet veel nieuwe aanwinsten gehaald. Alleen Vicente Iborra (Sevilla), Eldin Jakupovic & Harry Maguire (beiden Hull City) kwamen naar de industriestad.

 

Advertenties