Jesus Navas keert terug naar Sevilla. Navas zag afgelopen seizoen zijn contract niet verlengd worden bij Manchester City en zat dus zonder club. Navas was voor zijn periode bij Manchester City ook al actief bij de Spaanse subtopper, waar hij een van de sterkhouders was. De flankspeler tekent een contract voor 4 seizoenen.

4 jaar geleden betaalden the Citizens nog 25 miljoen voor Jesus Navas. Navas speelde 183 officiële wedstrijden voor Man. City, waarin hij 8 keer tot scoren kwam. Navas wisselde vaak tussen basis en bank, maar was nooit een van de absolute topspelers van de ploeg.

Navas won twee prijzen met Manchester City: een titel en de League Cup, allebei in 2014. Bij Sevilla won Navas twee Spaanse bekers, twee keer de UEFA Cup en een Europese Supercup. Hij verzamelde ook al 35 caps voor de Spaanse nationale ploeg, waarmee hij in 2010 wereldkampioen werd en in 2012 het EK won.