TRANSFER: Jesus Navas verlaat City transfervrij en keert terug naar Sevilla

Jesus Navas keert terug naar Sevilla. Navas zag afgelopen seizoen zijn contract niet verlengd worden bij Manchester City en zat dus zonder club. Navas was voor zijn periode bij Manchester City ook al actief bij de Spaanse subtopper, waar hij een van de sterkhouders was. De flankspeler tekent een contract voor 4 seizoenen.

4 jaar geleden betaalden the Citizens nog 25 miljoen voor Jesus Navas. Navas speelde 183 officiële wedstrijden voor Man. City, waarin hij 8 keer tot scoren kwam. Navas wisselde vaak tussen basis en bank, maar was nooit een van de absolute topspelers van de ploeg.

Navas won twee prijzen met Manchester City: een titel en de League Cup, allebei in 2014. Bij Sevilla won Navas twee Spaanse bekers, twee keer de UEFA Cup en een Europese Supercup. Hij verzamelde ook al 35 caps voor de Spaanse nationale ploeg, waarmee hij in 2010 wereldkampioen werd en in 2012 het EK won.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.