De Audi Cup is een vriendschappelijk toernooi in het stadion van Bayern München. Naast de Duitste landskampioen doen ook Liverpool, Atlético Madrid en Napoli mee. 

Atlético Madrid 2-1 Napoli:

In de eerste helft miste Milik een strafschop. In de 56e minuut nam José Callejon een voorzet van Ghoulam in één tijd op de slof en via de grond botste de bal enige mooi in de kruising. In minuut 72 kreeg Griezmann de bal met een gelukje mee in de zestien. Hij legde de bal achteruit, Torres kon scoren. In de 81e minuut werd een hoekschop van Carrasco verlengd, waarna Luciano Vietto de bal kon binnentikken. In de slotfase pakte Godin nog rood, zijn tweede gele kaart kwam er na een zware tackle.

Bayern München 0-3 Liverpool:

Al na 7 minuten scoorde Mané, nadat hij op de linkerflank diep gestuurd werd. Bayern speelde helemaal niet goed, Liverpool voetbalde beter. Salah miste eerst een grote kans en Moreno zag een knappe vrije trap gered worden, daarna (34′) kopte Salah een afgeweken voorzet van Moreno raak voor de 0-2. De linksachter was prachtig vrijgespeeld door Mané, met een hakje. Ook in de tweede helft kon Bayern niet opboksen tegen de stevige organisatie van Liverpool. Na een mooie aanval scoorde invaller Grujic zelfs de 0-3, maar het doelpent werd terecht afgekeurd voor buitenspel. De 0-3 kwam er dan toch, in de 83e minuut kon Sturridgde alleen op doel af en hij koos voor een prachtige, succesvolle lob over de doelman. Liverpool won met 0-3, een zeer zwakke prestatie van Bayern München in eigen huis.

Morgen:

Om 17u45 wedstrijd om de 3e plaats, Napoli – Bayern München.

Om 20u30 finale tussen Atlético Madrid en Liverpool.

Advertenties