Na iets meer dan een maand heeft de Great Old haar eerste versterking voor op het middenveld beet. De 23-jarige Stojanovic staat nog onder contract bij Apollon Limassol en speelde vorig seizoen bij Excel Mouscron, maar hij zal dit seizoen te zien zijn in de kleuren van Antwerp, dat hem voor één jaar huurt.

Luka Stojanovic speelde in het verleden al bij Sporting Lissabon B, waar hij slechts 22 keer zijn opwachting mocht maken in de basis. Vorig seizoen mocht hij maar liefst 29 keer spelen bij Moeskroen, waar hij 4 keer het doel wist te vinden.

De 1m87 grote middenvelder, met een uitstekende traptechniek, zal zich misschien vanaf volgend weekend kunnen tonen bij Antwerp. Het is nog niet zeker of hij in de selectie van Bölöni zal zitten, al zou hij samen met titularissen Haroun en Hairemans een uitstekend blok vormen op het middenveld.