De Audi Cup is een vriendschappelijk toernooi in het stadion van Bayern München. Gisteren vonden de halve finales plaats, vandaag werd naast de finale ook een wedstrijd om plek 3 gespeeld. 

Bayern München 0-2 Napoli:

Bayern speelde met een zeer jonge ploeg, Napoli voor een groot deel met de basiself. In de 14e minuut kwam de bal na een stilstaande fase in de voeten van Koulibaly terecht, die van dichtbij gemakkelijk kon scoren. Bayern lag niet echt onder, maar kon toch nooit een vuist maken (net als tegen Liverpool). Giaccherini werd in de 55e minuut volledig vrijgelaten, zo kon hij de 0-2-eindstand simpel tegen de netten werken.

Atlético Madrid 1-1 Liverpool:

Beide ploegen startten met een veredelde B-ploeg. We kregen een tactische, fysieke wedstrijd. Via de lat kwam de bal na een mooie Spaanse aanval terecht bij Bare, die de rebound kon scoren. In de tweede helft kreeg Liverpool een lichte penalty en Firmino scoorde (82′). Dit was ook de eindstand. Dan kregen we een strafschoppenreeks:

Firmino 0-1, Griezmann 1-1, Henderson mist, Torres 2-1, Origi 2-2, Gabi 3-2, Kent 3-3, Gaitan 4-3, Grujic 4-4, Luis 5-4

  1. Atlético Madrid
  2. Liverpool
  3. Napoli
  4. Bayern München