Woensdagavond zijn 7 medewerkers van de media-afdeling van PSV aangevallen in het oude gedeelte van Osijek.

“De medewerkers zijn belaagd door een ‘grote groep’ Kroatische hooligans, waarbij 2 medewerkers serieuze klappen opvingen.” aldus Hoofd Marketing Guus Pennings tegen Omroep Brabant. De medewerkers zouden geen uitingen hebben gedragen van PSV.

Het groepje medewerkers moesten het op een lopen zetten en zijn gaan schuilen in de bosjes, maar konden niet voorkomen dat sommigen toch kneuzingen en schaafwonden opliepen. PSV gaat in overleg met de lokale autoriteiten de meegereisde PSV-supporters begeleiden om de veiligheid te garanderen.

De Brabanders nemen het op tegen NK Osijek in de derde voorronde van de Europa League. Thuis werd met 0-1 verloren en dus staan de mannen van Cocu voor een zware klus.

Advertenties