TRANSFER: Gilles Dewaele (Cercle Brugge) trekt naar KVC Westerlo

Gilles Dewaele, een 21-jarige verdediger, ruilt De Vereniging in voor reeksgenoot (en concurrent?) KVC Westerlo. Dat maakte de Kempische club vandaag bekend. Dewaele tekende een contract van 3 seizoenen en lijkt nog in actie te kunnen komen voor de clash van zondag tegen… Cercle Brugge. 

Of Dewaele zal spelen zondag, is een groot vraagteken, maar als we de officiële site van de Kemphanen mogen geloven, wou Vedran Pelic (trainer Westerlo) Dewaele er heel erg graag bij. Cercle en Westerlo zaten al een tijdje samen voor een overgang van de verdediger (en/of middenvelder), Cercle wou hem uitlenen, terwijl Westerlo hem graag definitief vastlegde. Het lijkt ons dus dan ook reëel dat er een afkoopsom betaald is, al is het wel niet duidelijk hoeveel deze bedraagt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.