Neymar verbreekt contract met FC Barcelona en koopt zichzelf vrij

Niets staat de transfer van Neymar naar Paris Saint-Germain nog in de weg. Deze middag bezochten advocaten van de speler de kantoren van FC Barcelona. Ze betaalden in naam van Neymar zelf 222 miljoen, waardoor het contract met FC Barcelona eenzijdig wordt. Wachten op de officiële bevestiging van de transfer lijkt nog een kwestie van uren.

Er komt dus een einde aan het tijdperk MSN door de opstapclausule bij Barcelona te activeren. Neymar kwam in 2013 over van Santos en groeide meteen uit tot een van de lievelingen van het Catalaanse publiek. Eerder deze dag weigerde La Liga nog de cheque met het niet bekende gedrag aan te nemen, want er waren twijfels of alles wel volgens de regels liep. Er wordt verwacht dat Neymar nu snel zal voorgesteld worden bij PSG.

 

Advertenties

One thought on “Neymar verbreekt contract met FC Barcelona en koopt zichzelf vrij”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.