TRANSFER: Neymar is nu officieel een speler van PSG

Net vermeldden we dat de transfer van Neymar nog een kwestie van uren was, maar dat bleek maar een half uur te zijn. PSG bevestigde zonet dat de Braziliaanse vedette een contract heeft ondertekend dat hem tot 2022 aan de Franse topclub bindt.

In ons vorig artikel kon u al lezen dat Neymar zichzelf had vrijgekocht en dus transfervrij was, waardoor hem niets meer in de weg stond om zijn transfer naar Paris Saint-Germain af te ronden. Neymar tekende zonet een contract voor 5 seizoenen bij PSG.

Neymar treedt in dienst van Qatar 2022, het comité dat het WK dan organiseert. Met het geld dat hij daarvoor krijgt, is zijn afkoopclausule betaalt. Neymar mag zich nu officieel de duurste speler ter wereld noemen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.