Wesley Sonck wordt trainer van de U18 bij de Rode Duivels

Wesley Sonck is trainer geworden. De gewezen voetballer zal de nationale U18 gaan trainen, die eerst onder vleugels waren van Gert Verheyen. Verheyen traint ook de U19 en gaf al eerder aan geen 2 jeugdploegen meer te willen coachen. Sonck is ook nog actief als spitsentrainer bij zijn ex-ploeg KRC Genk.

Wesley Sonck is vaak op TV te zien als analist bij onder andere Play Sports en is ook nog spitsentrainer, daar komt nu dus nog een derde job bij. Tot dusver waren de U18 en de U19 onder leiding van Gert Verheyen, maar die liet al weten dat niet meer te willen combineren dus zocht de bond naar een oplossing. Die oplossing werd dus Sonck.

Op de website van de KBVB staat dat Sonck met zijn professionele ervaring een meerwaarde zal zijn voor de ontwikkeling van de Belgische nationale jeugdinternationals. Even geleden liet Sonck ook al weten dat hij open staat om ooit trainer te worden van een eersteklasser.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.