‘Den Dreef’ zal voortaan ‘King Power at Den Dreef Stadion’ heten

Nadat enkele maanden geleden de Thaise investeerdersgroep King Power de voetbalclub Oud-Heverlee Leuven opkocht, koopt het nu ook haar stadionrechten op. Den Dreef, dat tot vandaag officieel het Eneco Stadion heette, is dus een volgend slachtoffer van het moderne voetbal te noemen. OHL zal er morgenavond zijn eerste thuiswedstrijd van de competitie spelen tegen SK Lierse.

Of de supporters tevreden zullen zijn met het opnieuw opnemen van ‘Den Dreef’ in de officiële stadionnaam, staat buiten kijf. CEO en bestuurder van OHL, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, liet in een persbericht weten dat hij er alles aan zal doen de club op een natuurlijke manier te doen groeien. Morgenavond kan het zijn eerste stap daarin zetten met een overwinning tegen de Pallieters.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.