TRANSFER: Pina vertrekt op uitleenbasis naar Deportivo Alavés

Tomas Pina is alweer weg bij Club Brugge. Club en Deportivo Alavés bereikte vandaag een akkoord over een uitleenbeurt van één seizoen aan de Spaanse eersteklasser. Pina was amper een jaar actief bij Club Brugge.

Tomas Pina arriveerde vorige zomer bij Club Brugge en werd aanzien als een toptransfer, want Pina was de afgelopen jaren toch een basisspeler bij Villarreal. Mede door blessures kon Pina Michel Preud’Homme echter niet overtuigen om een basisplaats af te dwingen. Hij kwam slechts in 6 wedstrijden in actie in de competitie en mocht 5 keer aantreden in de Champions League. Pina zal zo snel mogelijk aantreden bij Alavés.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.