MVV Maastricht heeft de jonge vleugelaanvaller Jonathan Okita transfervrij overgenomen van Standard. Daarnaast heeft de club voormalig Belgisch international Marvin Ogunjimi op proef, hij staat nog onder contract bij het Kazachse Okzhetpes.

De 21-jarige Jonathan Okita kwam in 2014 bij Standard terecht, hij werd overgenomen van AFC Tubize. Door Standard werd de linksbuiten tweemaal verhuurd. Vorig seizoen speelde hij een halfjaar voor Roeselare, alvorens verhuurd het tweede halfjaar verhuurd te zijn geweest aan Union Saint-Gilles. Voor Roeselare speelde de buitenspeler geen enkele wedstrijd en voor Union slechts 6. Twee keer mocht Okita zijn opwachting maken in het eerste van Standard, dat was in 2016 tegen Moeskroen en KV Kortrijk in Play-Off II.

Daarnaast hebben De Sterrendragers  voormalig ‘Rode Duivel’ Marvin Ogunjimi op proef. Ogunjimi was ooit een van de grote talenten van België, maar hij kon zijn belofte nooit inlossen. Ogunjimi speelde onder andere voor KRC Genk, RKC Waalwijk, Mallorca, Standard, OH Leuven & Beerschot, voordat hij begon te zwerven bij onbekende ploegen: Stromsgodset (Noorwegen), Suwon FC (Zuid-Korea), Ratchaburi FC (Thailand), KF Skënderbeu (Albanië) en Okzhetpes (Kazachstan). Bij de laatste club heeft hij nog een contract tot en met 31 december 2017, maar hij zoekt een andere club. Ogunjimi speelde in totaal 7 interlands (5 goals) voor België, zijn laatste interland dateert van 11 oktober 2011 tegen Duitsland.

Advertenties