Liverpool wijst ook nieuw Barcelona-bod van 100 miljoen euro op Coutinho af

FC Barcelona heeft een nieuw bod op Philippe Coutinho neergelegd bij Liverpool. Dit keer was het een bedrag van zelfs 100 miljoen euro. Liverpool houdt de rug echter recht en wees ook dit bod af. De Braziliaanse sterspeler zei zelf eerder al graag bij Liverpool te blijven. Ook de club lijkt het geld niet echt nodig te hebben en dus kan Barcelona de koop waarschijnlijk uit het hoofd gaan zetten. Coutinho tekende afgelopen seizoen nog een nieuw contract bij Liverpool, waarin geen ontsnappingsclausule is opgenomen. Eenzelfde situatie als bij Neymar, wie Coutinho zou kunnen gaan opvolgen, gaat dus in ieder geval niet gebeuren.

Liverpools nummer 10 speelt inmiddels al 4 jaar voor zijn club, die hem in de winter van 2013 overnam van Internazionale voor een bedrag van 13 miljoen euro. Hij speelde in die tijd 181 wedstrijden, waarin hij 42 keer scoorde en 37 assists gaf.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.