FC Barcelona heeft een nieuw bod op Philippe Coutinho neergelegd bij Liverpool. Dit keer was het een bedrag van zelfs 100 miljoen euro. Liverpool houdt de rug echter recht en wees ook dit bod af. De Braziliaanse sterspeler zei zelf eerder al graag bij Liverpool te blijven. Ook de club lijkt het geld niet echt nodig te hebben en dus kan Barcelona de koop waarschijnlijk uit het hoofd gaan zetten. Coutinho tekende afgelopen seizoen nog een nieuw contract bij Liverpool, waarin geen ontsnappingsclausule is opgenomen. Eenzelfde situatie als bij Neymar, wie Coutinho zou kunnen gaan opvolgen, gaat dus in ieder geval niet gebeuren.

Liverpools nummer 10 speelt inmiddels al 4 jaar voor zijn club, die hem in de winter van 2013 overnam van Internazionale voor een bedrag van 13 miljoen euro. Hij speelde in die tijd 181 wedstrijden, waarin hij 42 keer scoorde en 37 assists gaf.

Advertenties